Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Sofi Micelarna voda

940.00 RSD

TipNega lica
ProizvođačSofi
Neto količina200ml
Kategorije: ,

Opis

Sofi Micelarna voda je blagi micelarni čistač koji se koristi za uklanjanje šminke i nečistoća sa lica, bez isušivanja kože. Ona je formulisana bez mirisa i idealna je za sve tipove kože, uključujući i izuzetno osetljivu.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Glavni sastojci ove micelarne vode uključuju glicerin, pantenol i ekstrakt aloje vere. Glicerin je poznat po svojim hidratantnim svojstvima, dok pantenol pruža dodatnu negu i umiruje kožu. Aloe vera ekstrakt ima umirujući efekat i pomaže u održavanju hidratacije kože.
✓ Nanosite micelarnu vodu na tufer i nežno pređite preko lica, usana i dela oko očiju kako biste uklonili šminku i nečistoće. Zahvaljujući blagoj formuli, ova micelarna voda ne iritira kožu i ostavlja je čistom i osveženom.
✓ Nakon što ste uklonili šminku i nečistoće, isperite lice vodom kako biste uklonili ostatke proizvoda. Redovna upotreba micelarne vode može doprineti održavanju zdrave i čiste kože, bez isušivanja ili iritacije.

Micelarna voda je praktičan proizvod za svakodnevnu negu kože, posebno kada želite brzo i efikasno uklanjanje šminke i nečistoća. Bez obzira na tip kože, možete se osloniti na ovu blagu formulu da očistite i osvežite svoje lice bez nepotrebnog opterećenja ili iritacije.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Sofi.

O proizvođaču

Sofi kozmetika ima jednostavan i minimalistički pristup lepoti i zdravlju. Pojednostavljeni rituali i dobro izbalansirane formulacije koje zadovoljavaju stvarne

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga