Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Spanać

200.00 RSD

TipLisnato povrće
ProizvođačBakaluk
Neto sadržajkesa 0,5 kg

Proizvode iz pijačne ponude isporučujemo četvrtkom posle 16h ili subotom posle 13h!

Kategorije: ,

Opis

Spanać je veoma zdravo lisnato zeleno povrće. Saznajte više o benefitima spanaća za vaše zdravlje:

✓ Izvor je vitamina i minerala, uključujući vitamin A, C, K, folnu kiselinu, gvožđe, kalcijum i magnezijum. Ovi hranljivi sastojci su ključni za održavanje zdravlja tela.
✓ Ovo je niskokalorična namirnica, što je čini odličnim izborom za one koji žele da održe ili izgube težinu. Možete ga jesti u većim količinama bez velikog unosa kalorija.
✓ Spanać je bogat antioksidansima kao što su beta-karoten i lutein. Ovi antioksidansi pomažu u zaštiti tela od oksidativnog stresa i smanjuju rizik od hroničnih bolesti.
✓ Zahvaljujući visokom sadržaju luteina, koristan je za oči. Lutein je važan za očuvanje zdravlja mrežnjače i smanjenje rizika od degenerativnih bolesti oka.
✓ Spanać je izvor kalcijuma i vitamina K, koji su ključni za održavanje jakih kostiju. Vitamin K takođe igra ulogu u zgrušavanju krvi.
✓ Može pomoći i u smanjenju visokog krvnog pritiska zbog svog visokog sadržaja kalijuma i niskog sadržaja natrijuma. Takođe može smanjiti nivo holesterola u krvi.
✓ Bogat je vlaknima, što pomaže u održavanju zdravog sistema za varenje i sprečava zatvor.
✓ Zahvaljujući prisustvu gvožđa, spanać može povećati nivo energije i pomoći u sprečavanju anemije.

🍲🥗🧃 Od spanaća možete da spremate različita jela – supe, potaže, variva, soseve, smutije i salate.

Pogledajte i ostale Bakaluk proizvode.

O proizvođaču

Bakaluk u svjoj ponudi ima proizvode registrovanih poljoprivrednika. Sve sezonsko voće i povrće bere se baš za dan isporuke, tako da uvek stiže sveže! Voće i povrće stiže sa dva domaćinstva i gajeno je bez hemije

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga