Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Speltin griz

240.00 RSD

TipGriz
ProizvodiSpelta Jevtić
Neto količina500gr

 

Opis

Speltin griz je zdrav i hranljiv proizvod koji predstavlja odličan dodatak raznovrsnoj ishrani. Dobijen od pšenice spelte, ovo brašno je posebno po svojoj teksturi i ukusu, pružajući jedinstven gastronomski doživljaj.
Speltin griz je proizvod koji se dobija mlevenjem celog zrna pšenice spelte. Ovo brašno karakteriše izrazito fino mlevenje, čineći ga idealnim za pripremu različitih jela. Sa svojim blagim orašastim ukusom i nežnom teksturom, speltin griz je svestran sastojak koji može obogatiti mnoge recepte.

Ovaj proizvod pruža niz zdravstvenih benefita:

✓ Speltin griz je izuzetno bogat vlaknima, što podržava zdravlje probavnog sistema, poboljšava regulaciju šećera u krvi i održava osećaj sitosti.
✓ Ovaj griz pruža značajan izvor biljnih proteina, esencijalnih za izgradnju i održavanje mišićne mase.
✓ Sadrži minerale poput magnezijuma, fosfora i mangana, pružajući podršku održavanju zdravlja kostiju i mišića.
✓ Za one koji prate glikemijski indeks ishrane, ovaj griz može biti dobar izbor jer ima niži glikemijski indeks u poređenju sa nekim drugim žitaricama.
✓ Osim vlakana, proteina i minerala, ovaj griz takođe pruža i vitamine kompleksa B, antioksidanse i druge hranljive sastojke koji doprinose opštem zdravlju.

Dodajte speltin griz svojoj kuhinji kako biste obogatili svoje recepte, bilo da se radi o kašama, supama, pogačama ili pecivima. Ovaj proizvod ne samo da pruža zadovoljstvo ukusa, već i doprinosi uravnoteženoj ishrani i holističkom pristupu zdravom životu.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga