Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Speltin keks jabuka

270.00 RSD

TipKeks
ProizvođačVodenica Dren
Neto količina150gr

Opis

Speltin keks jabuka je savršena kombinacija hranljivih sastojaka i prirodne slatkoće. Ovaj keks je napravljen od visokokvalitetnih sastojaka, uključujući speltino brašno, margarin, pšenično brašno, surutku u prahu, sušenu jabuku, sok od jabuke i prirodnu aromu jabuke. Svaki zalogaj pruža hrskavu teksturu i bogat, voćni ukus jabuke.

Neke karakteristike ovog proizvoda su:

✓ Jedna od ključnih prednosti ovog keksa je upotreba speltinog brašna. Spelta je drevna žitarica koja je poznata po svojim nutritivnim svojstvima. Bogata je vlaknima, proteinima, vitaminima B grupe i mineralima poput magnezijuma i fosfora. Vlakna pomažu u održavanju zdrave probave, dok proteini i minerali podržavaju opšte zdravlje i vitalnost.
✓ Jedna od glavnih prednosti Speltinog Keksa Jabuka je to što ne sadrži dodati šećer. Prirodna slatkoća dolazi iz sušene jabuke i soka od jabuke, što ga čini pogodnim za one koji žele da smanje unos šećera ili prate dijetu sa niskim sadržajem šećera. Sušena jabuka i sok od jabuke daju keksiću osvežavajući i prirodno sladak ukus, čineći ga savršenim izborom za zdravu poslasticu.
✓ Važno je napomenuti da Speltin keks jabuka sadrži mlečni protein i gluten, što ga čini nepogodnim za osobe sa alergijama na mlečne proizvode ili gluten. Surutka u prahu doprinosi kremastom ukusu i bogatoj teksturi keksa, ali može izazvati reakcije kod onih koji su alergični na mlečne proteine. Pšenično brašno dodatno doprinosi hrskavosti, ali sadrži gluten.

Speltin keks jabuka je savršen za užinu ili kao zdrav desert. Možete ga konzumirati uz čaj, kafu, ili ga poneti sa sobom kao brzu i zdravu užinu na poslu ili u školi. Uživajte u ovom ukusnom keksu i osvežite svoj dan prirodnom slatkoćom jabuke i nutritivnim prednostima spelte.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode Vodenica Dren.

O proizvođaču

Vodenica Dren se nalazi u selu Ključ, kod Valjeva. Kraj vodenice protiče reka Lepenica, koja omogućava da se brašno melje na tradicionalan način, baš kao što su naši preci. Na našoj vodenici sva zrna započinju život kao cela zrna. U svom prirodnom stanju, tokom rasta u poljima, cela zrna su celo seme biljke.

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga