Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Speltin keks kakao

290.00 RSD

TipKeks
ProizvođačVodenica Dren
Neto količina150gr

Opis

Speltin keks kakao je savršena poslastica za sve ljubitelje čokolade koji žele zdraviju alternativu. Ovaj keks je napravljen od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući speltino brašno, margarin, pšenično brašno, surutku u prahu, alkalizovani kakao i prirodnu aromu vanile. Bez dodatog šećera, ovaj keks nudi bogat čokoladni ukus bez griže savesti.

Neke karakteristike ovog proizvoda su:

✓ Jedna od ključnih prednosti ovog keksa je upotreba speltinog brašna. Spelta je drevna žitarica koja je poznata po svojim nutritivnim svojstvima. Bogata je vlaknima, proteinima, vitaminima B grupe i mineralima poput magnezijuma i fosfora. Vlakna pomažu u održavanju zdrave probave, dok proteini i minerali podržavaju opšte zdravlje i vitalnost.
✓ Alkalizovani kakao daje ovom keksu intenzivan i bogat čokoladni ukus. Kakao je poznat po svojim antioksidativnim svojstvima, koja pomažu u zaštiti organizma od slobodnih radikala i podržavaju zdravlje srca. Antioksidansi iz kakaoa mogu takođe doprineti boljem raspoloženju i povećanju energije, što čini ovaj keks savršenim za svaku priliku.
✓ Važno je napomenuti da Speltin keks kakao sadrži mlečni protein i gluten, što ga čini nepogodnim za osobe sa alergijama na mlečne proizvode ili gluten. Surutka u prahu doprinosi kremastom ukusu i bogatoj teksturi keksa, ali može izazvati reakcije kod onih koji su alergični na mlečne proteine. Pšenično brašno dodatno doprinosi hrskavosti, ali sadrži gluten.

Ovaj keks je idealan za užinu ili kao dodatak uz šoljicu kafe ili čaja. Možete ga poneti sa sobom na posao, u školu ili ga konzumirati kod kuće kao brzu i zdravu poslasticu. Uživajte u Speltinom Keksu Kakao i prepustite se bogatom čokoladnom ukusu i nutritivnim beneficijama spelte. Bez dodatog šećera, ovaj keks je savršen izbor za sve koji traže zdravu, a ukusnu užinu.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode Vodenica Dren.

O proizvođaču

Vodenica Dren se nalazi u selu Ključ, kod Valjeva. Kraj vodenice protiče reka Lepenica, koja omogućava da se brašno melje na tradicionalan način, baš kao što su naši preci. Na našoj vodenici sva zrna započinju život kao cela zrna. U svom prirodnom stanju, tokom rasta u poljima, cela zrna su celo seme biljke.

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga