Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Speltine pahuljice

320.00 RSD

TipŽitarice
ProizvođačSpelta Jevtić
Neto težina500gr

 

Opis

Speltine pahuljice su izuzetno hranljiv proizvod koji pruža obilje zdravih nutrijenata i mogućnosti za raznovrsne obroke. Ove pahuljice su napravljene od speltinog brašna, koje je poznato po svojim blagotvornim efektima na zdravlje i bogatstvu hranljivih sastojaka.

Neke karakteristike ovog proizvoda:

✓ Prva stvar koja se ističe kod speltinih pahuljica je njihova hranljiva vrednost. Spelta je stara sorta žitarica koja obiluje proteinima, vlaknima, vitaminima i mineralima. Konzumiranje speltinih pahuljica može pružiti telu neophodne nutrijente za održavanje zdravlja i vitalnosti.
✓ Svestrana upotreba speltinih pahuljica čini ih odličnim izborom za različite obroke tokom dana. Mogu se koristiti kao osnova za doručak u kombinaciji sa mlekom, jogurtom ili voćem, ili se mogu dodati u smutije radi obogaćivanja njihove hranljive vrednosti. Takođe, mogu se koristiti u pripremi zdravih poslastica poput energetskih kuglica ili granola bara.
✓ Jedna od prednosti speltinih pahuljica je i to što su pogodne za ljude sa posebnim dijetalnim potrebama. Spelta je često lakše svarljiva od pšenice i može biti prihvatljiva za one koji imaju problema sa tolerancijom na gluten. To ih čini odličnim izborom za one koji traže alternativu tradicionalnim žitaricama.
✓ Speltine pahuljice su prirodno niskog glikemijskog indeksa, što znači da ne uzrokuju nagli skok nivoa šećera u krvi. Ovo je posebno važno za održavanje stabilnog energetskog nivoa tokom dana i podržavanje zdravog metabolizma.

Speltine pahuljice su hranljiv, svestran i prirodno niskog glikemijskog indeksa, čineći ih odličnim izborom za zdravu ishranu. Bogate su proteinima, vlaknima i drugim korisnim nutrijentima, i mogu se lako uključiti u različite obroke kako bi se podržalo opšte zdravlje i dobrobit organizma.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga