Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Suvi bezglutenski kvasac

160.00 RSD

TipHleb i peciva
ProizvodiSchar
Neto količina20gr

 

Opis

Suvi bezglutenski kvasac u prahu predstavlja odličan dodatak za sve ljubitelje pečenja koji žele uživati u ukusnom hlebu bez prisustva glutena. Sa svojim specifičnim karakteristikama, ova forma suvog kvasca donosi ne samo jednostavnost u pripremi već i brojne zdravstvene benefite.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Suvi kvasac u prahu bez glutena idealan je izbor za sve koji žele izbeći gluten u ishrani. Ova opcija omogućava osobama sa celijakijom ili netolerancijom na gluten da uživaju u ukusnom hlebu.
✓ Ovaj suvi kvasac često sadrži hranljive sastojke poput vitamina B kompleksa, proteina i minerala, pružajući dodatnu vrednost ishrani.
✓ Bezglutenski suvi kvasac obično ima nizak sadržaj masti i kalorija, čineći ga prihvatljivim izborom za one koji paze na unos ovih nutritivnih elemenata.
✓ Kvasac, posebno u prahu, često je lako svarljiv. Ovo je korisno za one sa osetljivim stomacima ili problemima sa varenjem.
✓ Suvi kvasac u prahu je izuzetno praktičan za upotrebu u kuhinji. Brzo se rastvara, ne zahteva dodatno aktiviranje i omogućava jednostavnu pripremu testa za hleb, peciva i druge pekarske proizvode.

Bezglutenski suvi kvasac u prahu predstavlja savršenu kombinaciju praktičnosti, ukusa i zdravstvenih benefita, čineći vaše pekarske poduhvate još užitnijim i prilagođenim posebnim potrebama.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga