Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Sveže urme

260.00 RSD

TipSveže voće
Zemlja poreklaIran
Neto količina550gr +-10%

Opis

Sveže urme su veoma zdravo i hranljivo voće koje se ističe svojom sočnošću i slatkim ukusom.

Evo ključnih karakteristika ovog proizvoda:

✓ Sveže urme su bogate vodom, što ih čini izuzetno sočnim voćem. Ova prirodna sočnost doprinosi ukusu i uživanju u voću.
✓ Urme sadrže prirodne šećere, pretežno fruktozu, koja im daje slatki ukus. Ovi prirodni šećeri čine urme odličnim izborom za zdravu zamenu za slatkiše.
✓ One su izvor dijetalnih vlakana, što podržava zdravlje probavnog sistema. Vlakna takođe doprinose osećaju sitosti nakon konzumiranja.
✓ Zahvaljujući prirodnim šećerima, vlaknima i drugim hranljivim sastojcima, sveže urme pružaju prirodnu energiju. Ovo ih čini odličnim izborom za brz i zdrav međuobrok.
✓ Urme sadrže različite hranljive sastojke kao što su vitamini (poput vitamina A, B i K), minerali (kalcijum, gvožđe, magnezijum) i antioksidansi, pružajući tako raznolike benefite za zdravlje.

Sveže urme mogu poslužiti kao prirodna alternativa rafinisanim šećerima ili drugim zaslađivačima u pripremi raznih poslastica. Lako uklapaju u razne recepte. Mogu se koristiti u pripremi voćnih salata, smutija, poslastica, ali i kao dodatak jelima za dodatnu slatkoću i hranljivost.

Sveže urme su ne samo ukusan voćni zalogaj, već i hranljiv izbor koji se može uklopiti u raznolike dijetetske preferencije. Uživajte u njihovom prirodnom ukusu i koristite ih kao zdravu alternativu šećerima u vašoj ishrani.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga