Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Tamari soja sos

530.00 RSD

TipSos
Zemlja poreklaJapan
Neto količina200ml

Opis

Tamari soja sos je autentičan i ukusan dodatak mnogim jelima, poznat po svojoj bogatoj aromi i jedinstvenom ukusu. Ovaj soja sos je napravljen od fermentisane soje i tradicionalno se koristi u azijskoj kuhinji, ali je sve popularniji širom sveta zbog svojih izvanrednih karakteristika.

Paprika crveni škorpion donosi brutalnu ljutinu koja se savršeno uklapa sa kompleksnim notama crnog i belog luka. Dodatak soli, sirćeta i šećera pažljivo je izbalansiran kako bi naglasio sveukupni profil ukusa i pružio harmoniju među sastojcima.

Neke od karakteristika ovog proizvoda:

✓ Jedna od ključnih karakteristika ovog sosa je njegova bogata aroma i pun ukus. Zahvaljujući procesu fermentacije, tamari soja sos dobija kompleksne i duboke note ukusa, koje mogu obogatiti svako jelo u kojem se koristi. Njegova izražena slanoća i umami ukus čine ga nezamenjivim sastojkom u mnogim receptima.
✓ Ovaj sos je takođe poznat po svojoj raznovrsnoj upotrebi u kuhinji. Može se koristiti kao marinada za meso, dodatak za supe, sos za salate ili kao začin u woku. Takođe se može koristiti kao preliv za sushi ili kao dip za tempuru. Ova svestrana upotreba čini ovaj sos neophodnim sastojkom u mnogim kuhinjama širom sveta.
✓ Tamari soja sos može imati i određene zdravstvene benefite. Bogat je proteinima, mineralima i antioksidansima, a takođe sadrži i aminokiselinu poznatu kao tirozin, koja može imati pozitivan uticaj na raspoloženje i mentalnu oštrinu.

Tamari soja sos je izuzetno koristan i ukusan dodatak mnogim jelima, pružajući bogatu aromu i pun ukus. Njegova raznovrsna upotreba u kuhinji, zajedno sa svojim zdravstvenim beneficijama, čini ga nezamenjivim sastojkom u kulinarskom svetu.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga