Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Tutto bene

630.00 RSD

TipKrem med
ProizvođačMed i mleko
PakovanjeStaklena tegla
Neto sadržaj230g

 

Opis

Tutto bene je proizvod od krem meda, sa dodatkom polena, kurkume, propolisa i đumbira, koji smo napravili za jačanje imuniteta! Tutto bene će vam obezbediti sve hranljive sastojke koji su vam potrebni za zdrav i vitalan organizam!

Ovaj jedinstven proizvod ne samo da pruža uživanje u ukusu, već donosi i niz zdravstvenih dobrobiti koje ga čine nezaobilaznim za očuvanje celokupnog blagostanja:

✓ Krem med, bogat antioksidansima, ima ključnu ulogu u neutralizaciji slobodnih radikala, podržavajući opšte zdravlje organizma i jačajući imunološki sistem.
✓ Polen pruža esencijalne hranljive sastojke koji jačaju imunološki sistem, čineći organizam otpornim na različite infekcije i bolesti.
✓ Kurkuma, snažan prirodni antiinflamator, doprinosi smanjenju upalnih procesa u organizmu, naročito poboljšavajući zdravlje zglobova.
✓ Propolis donosi dodatnu vrednost svojim antibakterijskim svojstvima, pružajući zaštitu od različitih bakterijskih infekcija.
✓ Đumbir, uz karakterističan ukus, podstiče probavu i doprinosi očuvanju energetske ravnoteže, pružajući osećaj vitalnosti i svežine.

Uz Tutto bene, ne samo da ćete uživati u gastronomskom doživljaju, već ćete pružiti podršku svom opštem zdravlju. Njegova blaga aroma i tekstura pružaju čulno iskustvo koje može doprineti smanjenju stresa i poboljšanju mentalnog blagostanja. Ova ukusna kombinacija postaje neizostavan deo vaše svakodnevne rutine, čineći je istovremeno i zadovoljavajućom i korisnom za vaše telo.

Ovde možete pogledati i ostale Med i mleko proizvode.

O proizvođaču

Med i mleko je malo pčelarsko gazdinstvo sa velikim snovima. U vreme masovne produkcije donose nam iskreni poklon prirode

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga