Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Ulje od koštica groždja malo

1,220.00 RSD

TipUlje
ProizvodiYbarra
Neto količina750ml

 

Opis

Ulje od koštica groždja malo je blago zlatno ulje koje se dobija iz semenki grožđa, predstavlja dragocen i hranljiv proizvod sa brojnim zdravstvenim benefitima. Ovo ulje je cenjeno ne samo zbog svoje lagane arome već i zbog bogatstva esencijalnih hranljivih sastojaka koji pružaju podršku opštem zdravlju.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Ulje od koštica grožđa malo je bogato antioksidansima, poput vitamina E i polifenola, koji neutrališu slobodne radikale u organizmu. Ova antioksidativna zaštita doprinosi očuvanju ćelija i smanjenju oksidativnog stresa.
✓ Redovno konzumiranje ulja od koštica grožđa pomaže održavanju zdravlja kože. Vitamin E u ulju podržava hidrataciju kože, smanjuje pojavu bora i doprinosi zdravom sjaju.
✓ Ovo ulje pokazuje pozitivan uticaj na srčano zdravlje. Esencijalne masne kiseline, poput omega-6 i omega-9, mogu pomoći u održavanju zdravog nivoa holesterola, što smanjuje rizik od srčanih oboljenja.
✓ Zahvaljujući prisustvu polifenola, ovo ulje ima antiinflamatorna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju upala u organizmu. Redovna konzumacija može doprineti opštem osećaju blagostanja.
✓ Esencijalne masne kiseline, posebno omega-3, koje se nalaze u ulju od koštica grožđa, igraju ključnu ulogu u podršci kognitivnim funkcijama. Ove masne kiseline su važne za zdrav razvoj mozga i održavanje mentalne jasnoće.

Uz svoje izuzetne zdravstvene benefite, ulje od koštica grožđa postaje neizostavan deo uravnotežene ishrane, pružajući ne samo ukusan dodatak jelima već i podršku celokupnom dobrostanju organizma.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga