Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Yuli kokos balzam za usne

270.00 RSD

TipBalzam
ProizvođačYuli cosmetics
Neto količina10gr

Opis

Yuli kokos balzam za usne se oslanja na jednostavne i kvalitetne sastojke kako bi pružio neophodnu negu usnama i zaštitio ih od štetnih spoljnih uticaja. Nega usana je oduvek bila važan deo rituala lepote, čak i u antičkim vremenima. Verujemo da je ključna zaštita i hidratacija, te smo razvili ovaj balzam za usne.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Shea buter je ključni sastojak naše formule, poznat po svojim blagotvornim svojstvima za kožu. Dobija se iz ploda drveta Shea koje raste u zapadnoj Africi. Žene iz ovih krajeva ga već vekovima koriste kako bi očuvale glatkoću i prirodni sjaj kože. Shea buter vraća elastičnost koži, smanjuje bore i bogat je vitaminom E, što ga čini izuzetno korisnim za hidrataciju kože i usana.
✓ Kokosovo ulje, još jedan ključni sastojak našeg balzama za usne, ima visok procenat laurinske kiseline koja ima snažna antimikrobna svojstva, posebno protiv bakterija.
✓ Osim što pruža neophodnu hidrataciju, kokos balzam za usne odiše prepoznatljivom aromom kokosovog mleka, dodajući dodatni užitak svakodnevnoj nezi usana. Sastavljen od pažljivo odabranih prirodnih sastojaka. Ovaj balzam obećava da će vaše usne ostati meke, hidrirane i zaštićene, dajući vam osećaj svežine i udobnosti tokom celog dana.

Uz svakodnevnu upotrebu našeg balzama za usne, možete biti sigurni da pružate najbolju moguću negu vašim usnama. Oslanja se na tradicionalne sastojke koji su već vekovima poznati po svojim blagotvornim svojstvima. Budite sigurni da su vaše usne hidrirane, zaštićene i spremne za sve izazove koje donosi svakodnevni život.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Yuli cosmetics.

O proizvođaču

“Čovek živi dok radi i stvara.” – ovu rečenicu ponavljala je Julijana, žena po čijem imenu je nazvana kompanija Yuli cosmetics

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga