Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Yuli Lemon Pie losion za telo

750.00 RSD

TipLosion
ProizvođačYuli cosmetics
Neto količina200ml

Opis

Lemon Pie losion za telo predstavlja osvežavajući proizvod koji donosi laganu i prijatnu mirisnu notu limuna i vanile. Aroma ovog losiona je intenzivna, ali ne prejaka, pružajući osećaj kao da se nalazite na mediteranskoj plantaži limuna u proleće. Formula je pažljivo osmišljena kako bi bila hranljiva i lako upijajuća za kožu, uz posebnu pažnju posvećenu korišćenju isključivo prirodnih sastojaka.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Osnovu formule ovog losiona čini kombinacija pantenola, vitamina E, arganovog, bademovog i kokosovog ulja, kao i hijaluronske kiseline. Svaka od ovih prirodnih sirovina ima svoja delotvorna svojstva koja su dobro poznata u kozmetičkoj industriji.
✓ Pantenol, koji je provitamin vitamina B5, poznat je po svojoj sposobnosti da duboko hidrira i regeneriše kožu. Ovaj sastojak se smatra jednim od najbezbednijih i najdelotvornijih supstanci u kozmetici, a takođe je efikasan i u borbi protiv bora.
✓ Arganovo, bademovo i kokosovo ulje su već dugo vremena poznata po svojim blagotvornim dejstvima na kožu, usne i kosu. Arganovo ulje, poznato kao “tečno zlato”, ima izuzetna hidratantna svojstva koja pružaju koži potrebnu negu.
✓ Vitamin E deluje kao antioksidant i hranljivi sastojak za kožu, čuvajući je od spoljašnjeg zagađenja i štetnog dejstva UV zračenja. Ovaj vitamin je neophodan za očuvanje zdravlja i lepote kože.

Yuli Cosmetics Lemon Pie losion za telo pruža sveobuhvatnu negu kože uz kombinaciju prirodnih sastojaka koji su pažljivo odabrani radi postizanja najboljih rezultata.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Yuli cosmetics.

O proizvođaču

“Čovek živi dok radi i stvara.” – ovu rečenicu ponavljala je Julijana, žena po čijem imenu je nazvana kompanija Yuli cosmetics

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga