Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Yuli tropicana balzam za usne

270.00 RSD

TipBalzam
ProizvođačYuli cosmetics
Neto količina10gr

Opis

Yuli tropicana balzam za usne donosi osvežavajuću i egzotičnu aromu tropskog voća, inspirisanu ekstraktima marakuje i guave. Ova kombinacija nota daje balzamu neodoljivu mirisnu notu koja asocira na tropske plaže i sunčane destinacije, dodajući poseban šarm i užitak u svakodnevnu negu usana.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Ključni sastojci u tropicana balzamu su shea buter i kokosovo ulje. Shea buter je poznat po svojoj sposobnosti da dubinski hidrira i omekšava kožu, pružajući joj neophodnu vlagu i elastičnost. Kokosovo ulje, sa svojim antimikrobnim svojstvima i bogatstvom zasićenih masnih kiselina, dodatno hrani i hidrira usne.
✓ Ekstrakti marakuje i guave dodaju poseban tropski miris balzamu, pružajući vam osećaj osveženja i egzotike svaki put kada nanesete proizvod. Miris marakuje donosi notu slatkoće i sočnosti, dok guava doprinosi voćnom i svežem karakteru,
✓ Tropikana balzam za usne pruža dugotrajnu hidrataciju i zaštitu vašim usnama. Njegova lagana tekstura omogućava lako nanošenje i brzo upijanje, ostavljajući usne hidriranim i negovanim tokom čitavog dana. Bez lepljivog osećaja i teških tragova, ovaj balzam postaje neizostavan deo vaše svakodnevne rutine nege usana, pružajući vam osveženje i uživanje u svakom trenutku.

Možete se prepustiti osećaju tropske svežine i uživati u negovanju svojih usana na jednostavan i efikasan način. Bez obzira da li ste kod kuće, na poslu ili na putovanju, ovaj balzam će vam pružiti potrebnu hidrataciju i zaštitu.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Yuli cosmetics.

O proizvođaču

“Čovek živi dok radi i stvara.” – ovu rečenicu ponavljala je Julijana, žena po čijem imenu je nazvana kompanija Yuli cosmetics

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga