Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Yuli Tropicana losion za telo

750.00 RSD

TipLosion
ProizvođačYuli cosmetics
Neto količina200ml

Opis

Tropicana losion za telo odiše egzotičnom aromom marakuje i guave, stvarajući asocijacije na tropske krajeve, predivne peščane plaže i živopisne ulice. Ova mirisna kombinacija evocira čistu strast, s obzirom na to da su marakuja i guava poznate kao “voće strasti”.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Glavni sastojci Tropicana losiona su pantenol, hijaluronska kiselina, arganovo, bademovo i kokosovo ulje, kao i vitamin E. Pantenol, provitamin vitamina B5, izuzetno je popularan u svetu kozmetike zbog svoje sposobnosti da duboko hidrira i regeneriše kožu, te efikasno deluje i u borbi protiv bora.
✓ Arganovo, bademovo i kokosovo ulje već su dugo poznati po svojim blagotvornim svojstvima za kožu, usne i kosu. Arganovo ulje, poznato kao “tečno zlato”, ističe se svojim hidratantnim svojstvima i bogatstvom hranljivih sastojaka.
✓ Vitamin E je snažan antioksidant i hranljivi sastojak koji štiti kožu od spoljnih faktora kao što su zagađenje i UV zračenje. Osim toga, vitamin E se često koristi i u prevenciji starenja kože.
✓ Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u našem organizmu, a čija količina opada s godinama. Ona je ključna za hidrataciju kože jer ima sposobnost zadržavanja vode. Na ovaj način koža čuva vlažnost i elastičnost.

Tropicana losion za telo predstavlja spoj egzotičnih aroma i blagotvornih sastojaka koji pružaju sveobuhvatnu negu koži, čineći je mekom, hidriranom i blistavom.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Yuli cosmetics.

O proizvođaču

“Čovek živi dok radi i stvara.” – ovu rečenicu ponavljala je Julijana, žena po čijem imenu je nazvana kompanija Yuli cosmetics

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga