Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Zeleni čaj

310.00 RSD

TipNapitak
ProizvođačChamomilla
Neto težina50gr

 

Opis

Zeleni čaj, dragoceni napitak s drevnom tradicijom, predstavlja ne samo omiljeno piće već i izvor zdravlja i vitalnosti. Naša pažljivo odabrana kolekcija zelenih čajeva pruža vrhunski doživljaj, spajajući bogatstvo ukusa s nizom zdravstvenih benefita koje ovo piće pruža.

Zeleni čaj proizvodi se od listova Camellia sinensis biljke, a proces fermentacije se minimalizuje kako bi se sačuvali ključni sastojci. Evo nekoliko ključnih razloga zbog kojih bi zeleni čaj trebao biti neizostavan deo vaše svakodnevne rutine:

✓ Zeleni čaj obiluje antioksidansima, kao što su katehini. Oni pomažu u zaštiti organizma od slobodnih radikala, čime doprinose opštem zdravlju.
✓ Aktivni sastojci zelenog čaja mogu poboljšati metabolizam i podržati proces sagorevanja masti, čineći ga korisnim saveznikom u održavanju zdrave telesne mase.
✓ Zeleni čaj može doprineti stabilizaciji nivoa šećera u krvi, što je posebno važno za osobe s dijabetesom ili one koje žele održavati ravnotežu šećera.
✓ Prisutnost aminokiseline L-teanina u zelenom čaju može pružiti umirujući efekat na nervni sistem.
✓ Redovno konzumiranje zelenog čaja povezuje se s nižim rizikom od srčanih bolesti, podržavajući zdravlje krvnih sudova i održavajući optimalan krvni pritisak.

Uživajte u svakom trenutku ispijanja našeg zelenog čaja, otkrivajući ne samo čaroliju ukusa već i blagodeti koje pruža vašem telu i umu. Ovo je više od pića, to je put ka unapređenju vašeg celokupnog blagostanja.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Chamomilla .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga