Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Zeolit

760.00 RSD

TipDodatak jelima
ProizvođačZeoMedic
Neto težina800gr

 

Opis

Zeolit je prirodni mineral vulkanskog porekla poznat po svojim izuzetnim detoksikacionim svojstvima. Ovaj jedinstveni mineral se koristi vekovima zbog svoje sposobnosti da apsorbuje i eliminiše toksine iz tela. Zahvaljujući svojoj mikroporoznoj strukturi, zeolit deluje kao moćan detoksikator, privlačeći i uklanjajući teške metale i štetne hemikalije iz organizma.

Neke karakteristike ovog proizvoda:

✓ Sposobnost balansiranja pH vrednost u telu. Zeolit može pomoći u neutralisanju kiselosti, što je ključno za održavanje optimalnog zdravlja i prevenciju mnogih bolesti. Alkalizacija tela pomoću zeolita može doprineti boljem metabolizmu i povećanju energije, što je posebno korisno za osobe koje se osećaju umorno ili iscrpljeno.
✓ Pored detoksikacije, ovaj mineral je poznat po svom pozitivnom uticaju na imuni sistem. Ovaj mineral može pomoći u jačanju imunološkog odgovora tela, povećavajući otpornost na infekcije i bolesti. Zeolit pomaže telu da se efikasnije bori protiv patogena, što je od ključne važnosti za očuvanje opšteg zdravlja i dobrobiti.
✓ Zeolit takođe može poboljšati zdravlje creva i podržati probavni sistem. Njegova sposobnost da apsorbuje toksine i štetne bakterije iz digestivnog trakta može doprineti smanjenju problema poput nadimanja, gasova i nelagodnosti u stomaku. Redovno korišćenje zeolita može rezultirati boljom probavom i apsorpcijom hranljivih materija, što je ključno za celokupno zdravlje.

Naš zeolit je 100% prirodan i bezbedan za svakodnevnu upotrebu. Možete ga koristiti kao dodatak ishrani, u obliku praha ili kapsula, kako biste iskoristili sve njegove benefite. Bez obzira na to da li želite da poboljšate svoje zdravlje, očistite telo od toksina ili podržite imuni sistem, zeolit je idealan izbor za vas. Isprobajte zeolit i otkrijte njegovu moćnu sposobnost da unapredi vaše zdravlje na prirodan način.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga